Det du trenger til en god pris

Varodd Kurs & konferanse tilbyr det du trenger til en god pris. Nyoppussede lokaler med kapasitet fra 5 til 70 personer, og egnet servering for ditt arrangement i samarbeid med vår egen kantine og bakeri.

Ulike kurs- og møterom for ulike behov

Lenger ned på siden er det beskrevet ulike oppsett i våre kurs- og møterom for at møtedeltakere og møteleder skal få best mulig utbytte. Det er forøvrig også mulig å justere på oppsettene selv. Tre av møterommene er organisert som grupperom for optimal jobbing i prosesser.

Sentralt beliggende vest for Kristiansand

Varodd Kurs & konferanse har beliggenhet i Rigedalen 41 i Kristiansand, lett tilgjengelig ved E-39 vestover. Våre kurs- og møteromslokaler tilbys primært mandag til fredag, men det er også mulig å bestille ettermiddager, kvelder og helger etter avtale.

Lokalene har nytt og moderne utstyr

Alle våre kurs- og møteromslokaler er utstyrt med standard projektor, pc, tavle og flip over. I vår resepsjon kan du også få print- og kopieringstjenester mandag til fredag kl 08.30 – 15.30.

Utleie både på dagtid og kveldstid

Varodds resepsjon er betjent fra kl 08.30 til kl 15.30 mandag til fredag, utover disse tidene får våre gjester egne adgangskort til bruk i leietiden.

Gratis parkering hele døgnet

Vi har god kapasitet på parkering, og hos oss er det alltid gratis!

Ta gjerne kontakt med oss

Varodd Kurs & konferanse svarer på din forespørsel på mail eller på telefon nr 38 14 48 00.

Oversikt over våre kurs- og møterom

Velg en dagpakke eller en skreddersydd løsning som passer ditt behov!

I samarbeid med Varodd Kantine & bageri tilbys et godt utvalg kald og varm mat og drikke gjennom faste dagpakker, men det er også mulig å selv skreddersy bevertningen.

Eksempler på dagpakker:
Kr 220 pr person: kursrom eller møterom, Varodd smørbrød, kaffe og te
Kr 365 pr person: kursrom eller møterom, varm lunsj, kake og frukt, kaffe og te

Pausemat kan nytes i vårt hyggelige mingleareal Ladestasjonen, som har sitteplasser opp til 15 personer samt en praktisk kjøkkenkrok. Lunsjmat serves i Varodds kantine hvor det er sitteplasser opp til 150 personer. Ønsker du å leie ettermiddager og kvelder vil ønsket servering stå klart i Ladestasjonen.

Kontaktinformasjon

Telefon 38 14 48 00
E-post kurs@varodd.no
Booking Send forespørsel

Kontaktpersoner

Anita Evensen Næss
tlf. 909 71 593

Besøksadresse

Varodd
Rigedalen 41
4626 Kristiansand

Postadresse

Varodd
Postboks 8343
4676 Kristiansand

Send forespørsel!