OBS: 28. – 30. november kan vi dessverre ikke tilby catering.

Bestillingsinformasjon

Melding / bestilling

Antall personer


Dato levering/henting
Mandag - fredag eller etter avtale


Klokkeslett for levering/henting
Kl. 0700 - 1500 eller etter avtale



Kundeinformasjon

Navn / firmanavn


E-post


Telefon


Henter selvLevering


Fakturaadresse

Adresse


Postnr


Poststed


Faktura på e-post


Leveringsadresse

Samme som faktura

Adresse


Postnr


Poststed


OBS
28. – 30. november kan vi dessverre ikke tilby catering.

Menyer og nyttig informasjon

Julemenyer

KALD OG VARM JULEMAT
Ribbe, pølse, medisterkaker, surkål, tyttebær,  mandelpoteter og sjysaus.

Pinnekjøtt, vossakorv, kålrabistappe, mandelpoteter og sjysaus.

Kalkunfilet, juleskinke, eggerøre, husets røyklaks, potetsalat, waldorfsalat og ferskt brød fra eget bakeri.

Kr 395 pr person, min. 10 pers.

RIBBE, JULEPØLSE OG MEDISTERKAKER
Surkål, grønnsaker, mandelpoteter, sjysaus og tyttebær.

Kr 195 pr person, min. 10 pers.

PINNEKJØTT OG VOSSAKORV
Rotmos, mandelpoteter og sjysaus.

Kr 255 pr person, min. 10 pers.

PINNEKJØTT, VOSSAKORV, RIBBE, JULEPØLSE OG MEDISTERKAKER
Rotmos, surkål, tyttebær, mandelpoteter og sjysaus.

Kr 295 pr person, min. 10 pers.

JULENS DESSERTER
Riskrem med rørt jordbærsaus - kr 45 pr person, min. 10 pers.
Karamellpudding med krem og karamellsaus - kr 45 pr person, min. 10 pers.
Vaniljepannacotta med syltede multer - kr 45 pr person, min. 10 pers.

Prisene er inklusive mva.

Bestilling må gjøres senest 2 døgn i forkant.

Minimum 10 personer pr. bestilling

Henting og levering mandag – fredag eller etter avtale.

Transportgebyr fra kr 100 – kr 250.

Juletapas
Grove kjøttpølser 5 typer
Kalkun med waldorfsalat
Scampisalat
Lefse med ribberull
Lefse med gravlaks
Lagret Edamerost
Råstekte timianpoteter
Julepai med pinnekjøtt
Ostefylt chili
Ruccola aioli
Focaccia

Pris kr 245 pr. person, min 10 pers.

Prisene er inklusive mva.

Bestilling må gjøres senest 2 døgn i forkant.

Minimum 10 personer pr. bestilling

Henting og levering mandag – fredag eller etter avtale.

Transportgebyr fra kr 100 – kr 250.

Julekoldtbord
Kalkunbryst i skiver
Røyklaks
Pepperlaks
Medisterkaker med hjemmelaget rødkål
Ribberull
Lammerull
Spekemat
Sylte
Potetsalat, waldorfsalat, eggerøre
Brød, majones, smør, remulade
Riskrem med rød saus

Pris kr 235 pr. person, min 10 pers.

Prisene er inklusive mva.

Bestilling må gjøres senest 2 døgn i forkant.

Minimum 10 personer pr. bestilling

Henting og levering mandag – fredag eller etter avtale.

Transportgebyr fra kr 100 – kr 250.

Bakeri
Boller/kanelsnurrer kr 15
Hjemmebakte brød kr 25
Wienerbrød kr 25

Bløtkake 12 pers kr 300
Bløtkake 16 pers kr 400
Bløtkake 20 pers kr 500
Bløtkake 35 pers kr 900
Gulrotkake 16 pers kr 300
Hvetestang 10 pers kr 125
Kringle 20 pers kr 300
Oreokake 16 pers kr 400
Ostekake 16 pers kr 400
Sjokoladekake 16 pers kr 300

Prisene er inklusive mva.

Bestilling må gjøres senest 1 døgn i forkant.

Henting og levering mandag – fredag eller etter avtale.

Transportgebyr fra kr 100 – kr 250.

Kaldmat
Baguetter m/ost og skinkekr 35
Baguetter m/reker, karbonader eller roastbiffkr 45
Sandwichkr 35
Smurte rundstykker m/ass. påleggkr 18
Snitter, assortert påleggkr 25
Varodd smørbrød, assortert påleggkr 28
Wrapskr 30
Koldttallerken med diverse pålegg og rundstykkerkr 105
Mineralvannkr 25

Prisene er inklusive mva.

Bestilling må gjøres senest 1 døgn i forkant.

Henting og levering mandag – fredag eller etter avtale.

Transportgebyr fra kr 100 – kr 250.

Havets festbord
Kongekrabbe
Fylt krabbeskjell
Kamskjell med ertepuré og bacon
Marinerte scampi
Laksebacon med eggerøre
Pepperlaks
Varmrøkt makrell
Tortillaruller med laksesalat
Chilikreps i aioli
Husets fiskesuppe
Husets hjemmelagde brød
Husets ruccula-aioli og majones
Smør, salat og sitron

Pris kr. 395 pr. person, min. 10 pers.

Her har vi mulighet til å ta vekk, eller tilføre sjømat om det er ønskelig, da justerer vi prisen i forhold til dette.

Prisene er inklusive mva.

Bestilling må gjøres senest 2 døgn i forkant.

Minimum 10 personer pr. bestilling

Henting og levering mandag – fredag eller etter avtale.

Transportgebyr fra kr 100 – kr 250.

Koldtbord
Roastbiff med hjemmelaget potetsalat
Pestomarinert skinke
Kyllingklubber
Karbonader med løk
Langtidsstekt svinenakke med sauterte grønnsaker
Hjemmelaget rekesalat eller chilikrepssalat
Blandet salat med hjemmelaget dressing
Røyklaks med eggerøre
Brød fra eget bakeri
Kuvertsmør

Pris kr. 235 pr. person, min 10 pers.

Du kan bytte ut og legge til ønsker, da finner vi en passende pris.

Prisene er inklusive mva.

Bestilling må gjøres senest 2 døgn i forkant.

Minimum 10 personer pr. bestilling

Henting og levering mandag – fredag eller etter avtale.

Transportgebyr fra kr 100 – kr 250.

Tapas
Spanske kjøttboller i kryddersaus
Marinerte scampi
BBQ kyllingklubber
Tortillarull med røkt laks
Dadler med bacon
Spansk couscous salat (vegetar)
Saltbakte amadinepoteter
Oliven
Spansk omelett
Serranoskinke
Chorizo
Tomatpesto
Chilimajones
Ruccula aioli
Focaccia fra eget bakeri

Pris kr. 240 pr. person, min 10 pers.

Her er et tillegg av retter man kan bytte ut eller legge til (kr. 20 pr. porsjon):
Spansk potetsalat, pastasalat, kyllingsalat, tunfisksalat, langtidsstekt svinenakke, ostefylt chili, spekeskinke, salamier, asparges m/spekeskinke, marinerte reker osv.

Vi kan også lage egenkomponerte tapas, da settes prisen utifra det man velger.

Prisene er inklusive mva.

Bestilling må gjøres senest 2 døgn i forkant.

Minimum 10 personer pr. bestilling

Henting og levering mandag – fredag eller etter avtale.

Transportgebyr fra kr 100 – kr 250.

Kontaktinformasjon

Telefon 38 14 48 28
E-post kantine@varodd.no

Kontaktpersoner

Terje Andreassen
tlf. 38 14 48 28
Laila Thingsaker
tlf. 38 14 48 28

Besøksadresse

Varodd Kantine & bageri
Rigedalen 41
4626 Kristiansand

Postadresse

Varodd Kantine & bageri
Postboks 8343
4676 Kristiansand

Bestill på nett!