En solid beskyttelse og god profilering

Mange produkter er skjøre og trenger beskyttelse.
En god emballasje bør være solid og spesiallaget i henhold til varens konsistens og form, samtidig som den er en sterk profilbygger for din bedrift. 

Ta gjerne kontakt med oss

Varodd Emballasje hjelper deg å velge riktig og god innpakning og løsninger! Ta kontakt på mail eller på telefon nr 406 90 840.

Både emballasje og profilerende utstyr

Varodd leverer standard- og spesialemballasje innen bølgepapp, massivpapp og kartong, og er Sørlandets største produsent og leverandør av fiberbaserte emballasjeprodukter. Se alle våre ulike løsninger innenfor emballering lenger ned på siden.

Vi trykker også profilutstyr som emballasjedisplay, bannere, rollup, minirollup, informasjonsskilt, plakater, dekorbilder, dekor til dører, med mer!

Varodds moderne maskinpark

Vi har nye og moderne maskiner, både mekaniske og digitale. Varodds UV-printer, HP Scitex FB700, har trykkmål opp til 2500 mm i bredde og med mulig høyde på hele 63 mm. Selve trykkingen utføres i CMYK opp til seks farger, hvor også hvitt er mulig.

Med vårt Kongsberg skjærebord kan alle fiberbaserte kvaliteter av emballasje kuttes. Det er også mulig å kutte skummateriale opptil 70 mm.

Sortiment og utvalg

Varodd Emballasje har et stort utvalg av standardesker, spesialesker, display, informasjonsskilt og gode løsninger innenfor profileringsutstyr.

Få mer informasjon i vår Emballasjebrosjyre

Esker standard

Vi leverer et godt utvalg av standardesker uten trykk, blant annet selvlåsende esker, kontoresker, flyttekasser, arkivmateriell, universalomslag, gave-esker, omslag og ringpermer. 

Få mer informasjon i vår Emballasjebrosjyre

Esker spesial

Vi leverer spesialesker med og uten trykk i alle størrelser samt med logo inntil to farger. I tillegg leverer vi digitaltrykket emballasje med fire farger, og spesial-eskene kan lamineres for å få en glanset overflate.

Det er også mulig å få levert esker som er offset kasjert e flute.

Få mer informasjon i vår Emballasjebrosjyre

Informasjonsskilt

Vi leverer alle typer skilt med vår HP Scitex FB700 med trykkmål opptil 2500 mm i bredde. Vår UV-printer trykker på alle typer materialer som glass, acryl, pvc-bannere, aluminium, tre, med mer!

Materialet kan ha en høyde på inntil hele 63 mm. Selve trykkingen utføres med CMYK og med inntil seks farger, hvor også hvitt er mulig.

Få mer informasjon i vår Emballasjebrosjyre

Display og profilutstyr

Vi leverer alle typer display med vår moderne HP Scitex FB700 UV-printer samt med vårt Kongsberg skjærebord – hvor det er ingen stansekostnader!

Få mer informasjon i vår Emballasjebrosjyre

PRODUKTBILDER OG PRODUKSJONSVIDEO

Kontaktinformasjon

Telefon 406 90 840
E-post kundesenter@varodd.no

Kontaktpersoner

Åge Bakke
tlf. 959 87 173
Jarle Andreassen
tlf. 406 90 801

Besøksadresse

Varodd
Rigedalen 41
4626 Kristiansand

Postadresse

Varodd
Postboks 8343
4676 Kristiansand

Send forespørsel!