Arbeidstøy til ulike arbeidsplasser

Varodds arbeidstøy, fritidstøy, profilklær og sko dekker behovene på mange ulike arbeidsplasser, blant annet til flere av landets helseinstitusjoner, legesentre, vaskerier og til næringsmiddelindustrien. 

Kvalitet, erfaring og kompetanse

Varodds helsetøy, rengjøringstøy, hotelltøy og restauranttøy kjennetegnes av solid kvalitet og konkurransedyktige priser. Våre medarbeidere har lang erfaring, god kompetanse og sørger for fleksible løsninger.

Brodering og trykk på klær og mer

Vi broderer og trykker logoer på arbeidsklær, fritidsklær og profilklær i tillegg til bager, vesker og capser. Du kan også levere egne plagg for trykking av logoer og merker. Send oss gjerne en forespørsel

Trykk og profilering

Vi leverer i tillegg trykk på kopper, krus, flasker, penner og annet giveaways – ta kontakt med
Varodd Trykk & profilering
 for priser og bestilling.

Landsdekkende leverandør

Varodd Arbeidstøy & fritidstøy har i mange år levert arbeidstøy i hele Norge. Vi holder til i Rigedalen 41 i Kristiansand med åpningstider mandag til fredag klokken 07.00 – 15.00. Lokale kunder er hjertelig velkommen innom for en titt og prat om vårt utvalg.

Ta gjerne kontakt med oss

Varodd Kundesenter svarer på din forespørsel på mail eller på telefon nr 406 90 840.

KJØP ARBEIDSTØY I VÅR NETTBUTIKK

FRITIDSTØY OG PROFILKLÆR

Varodd tilbyr også et godt utvalg av bekledning til fritid og representasjon som t-skjorter, pique skjorter, gensere, jakker, sko, og mer. Vi sørger for god profilering av ditt firma gjennom påføring av logo, påsying av broderte merker og logoer, samt trykking av transfermerker til ulike plagg. Vi har mange underleverandører og skaffer deg akkurat det du trenger til ditt firma eller til fritidsbruk!

Send oss en forespørsel

Utvalgte produkter

Kontaktinformasjon

Telefon 406 90 840
E-post kundesenter@varodd.no

Kontaktperson

Anita Evensen Næss
tlf. 909 71 593

Besøksadresse

Varodd
Rigedalen 41
4626 Kristiansand

Postadresse

Varodd
Postboks 8343
4676 Kristiansand

Gå til nettbutikk!