Arbeidstøy med god smittevern

Arbeidstoy fra Varodd

Varodds arbeidstøy tåler å bli vasket på høy temperatur, faktisk helt opp til 85 grader! 😃 Dermed vil bakterier og virus som sitter i plaggene elimineres.

Lurer du på hvordan arbeidstøy kan få en optimal vask? – da ville jeg lest mer om dette på Arbeidstilsynet artikkel om arbeidsklær 👍


Fine priser
Vi synes det er flott at en av våre mange faste kunder, Birgith Johansen fra To Små Føtter, nærmest sier at arbeidstøyet har livslang kvalitet 😍 – men hvordan er prisene våre? Her kommer noen eksempler:

👉 Helsebukse fra kr 375 og kittel fra kr 443
👉 Kokkebukse fra kr 388 og kokkejakke fra kr 525
👉 Rengjøring bukse fra kr 388 og overtrekkforkle fra kr 357

Har du lyst å se mer priser og utvalg? – gå til nettbutikken vår 👍

Navn på arbeidstøyet
Vi har forresten også en egen trykk- og profileringsavdeling som kan merke arbeidstøyet med personlig navn. Pris pr stk er faktisk kun kr 38! Det er enkelt å bestille dette når arbeidstøyet kjøpes, bare å gi beskjed! 🌟

Godt utvalg på nett
I nettbutikken får du kjøpt helsebukse, helsekittel, natt-/dagdress, spisesmekke, kokkebukse, kokkejakke, fokle, trekanttørkle samt bukse og forkle innenfor rengjøring 🤩 Vi kan også skaffe helsesko fra Birkenstock så får du komplett pakke med plagg og sko.

✅ Ta kontakt med Varodds Kundesenter på kundesenter@varodd.no eller tlf 406 90 840 – vi er «her» digitalt og hjelper deg.

ps! Trygg og sikker handel ❤️
Varodd har, som de fleste andre ulike bedrifter, gjort viktige sikkerhetstiltak som følge av korona. Vi sørger for sikker og hygienisk leveranse, og tar forholdsregler når vi pakker plaggene før utsendelse.