Helt siden 1961 har vi solgt arbeidstøy

Disse her kan virkelig arbeidstøy og profilering!

«Vi leverer det kunden vil ha, både til private og til bedrifter, og til hele landet»
– sier Hans Christian Eriksen, kundeansvarlig hos Varodd Arbeidstøy & fritidstøy

Hans Christian har faktisk jobbet hos Varodd i nærmere 25 år. Det har blitt mye kunnskap i disse årene.

Arbeidstøy
Og ikke minst mange tilpasninger i alle disse årene, både internt i bedriften og eksternt til markedet ute. At han kan det meste om arbeidstøy – det er i alle fall helt sikkert!

Fritidstøy og sko
Han sier vi ikke må glemme fritidstøy, for det leverer nemlig også Varodd. Ja, både fritidstøy og sko. Eksempelvis t-skjorter, pique-skjorter og fleece-jakker, også er vi er forhandler av arbeidssko og fritidssko fra blant annet Birkenstock.

Kjekke priser
Vi snakker også om at alle plagg kan få logopåsetting og brodering. Jeg spør Hans Christian hva prisen er for å få brodert navn eller bedriftsnavn på plaggene – han sier kr 37! Jeg lurer på hvem andre som gir en så kjekk pris på brodering 🙂 

Kvalitetstøy
Mens vi snakker slår jeg opp noen kokkebukser i Varodds nettbutikk. Prisen for denne arbeidsbuksa er kr 387! Da vet iallfall jeg hvor jeg ville kjøpt arbeidsbukse om jeg var lærling eller om jeg skulle handlet inn kokkebukser til mine ansatte.

Når jeg også vet at Varodd har høye kvalitetskrav til både levering av råvarer og ferdige plagg, samt fokus på anerkjente underleverandører, så er jeg iallfall sikker 👍

Også folk i jobb da
Da Varodd startet opp med arbeidstøy i sin tid var det liten inntjening, for målet var i hovedsak sysselsetting. Selv om det i dag settes høyere krav til inntjening, er fortsatt hovedformålet å «få folk i jobb». Dette fine hovedformålet ligger forresten bak alt Varodd produserer og selger. Når du handler av oss, er du altså også med og hjelper folk i jobb.

Lurer du på hvilke plagg vi selger?
I nettbutikken vår får du kjøpt helsebukse, helsekittel, natt-/dagdress, spisesmekke, kokkebukse, kokkejakke, fokle, trekanttørkle samt bukse og forkle innenfor rengjøring. Husk at vi også tilbyr fritidstøy og sko, og det du vil ha – ja det skaffer Hans Christian 🤩

Ta gjerne kontakt med vårt Kundesenter hvis du lurer på noe:
Mail kundesenter@varodd.no eller tlf 406 90 840

Anne Mai og Terje ved broderingsmaskinene
Du finner Varodd i Rigedalen 41