Lefserull og kake til statsministeren

Arild og Thomas sørger for god mat og drikke

«Det var gøy å bli spurt om å bli med» – sier Thomas Bay hos Varodd Kantine & bageri.

Jeg syntes Thomas har en skikkelig sporty holdning. Jeg hadde i hvert fall ikke tenkt det samme om jeg ble forespurt å sørge for bevertning med statsminister Erna Solberg i rommet.

Fint å få tillit
Thomas forteller også at han syntes det er fint å få såpass stor tillit. Og tilliten, det er det arbeidsleder Arild Dale som gir 🙂 Han forteller at Thomas har vært hos Varodd Kantine & bageri siden i fjor høst og han har stor interesse for faget.

Sjelden kombinasjon
I dag har Arild og Thomas disket opp med fem ulike lefseruller og marsipankake med jordbær og vaniljekrem – begge deler lagd ut fra gode norske mattradisjoner. All maten fra Varodd Kantine & bageri er et håndverk, forteller Arild videre. Ja, han kaller det faktisk «håndarbeid», og på toppen av det hele er det rimelige priser. Den kombinasjonen er sjelden.

I gang kl 05 i dag tidlig!
Men det er ikke sjeldent at Arild er i gang allerede kl 05 om morgenen, slik som i dag, når statsministeren skal åpne Den Lille Chipsfabrikken på Mjåvann Industriområde. Arild og Thomas har sørget for 500 «biter», som det visstnok kalles. De har også bakt noen utrolig store marsipankaker, laget med ekte egg. Og marsipanen er som alltid kjevlet for hånd.

Catering og lunsjmat til bedrifter
Ja, Arild er i sitt ess i dag. Han er akkurat der han skal være. Ute hos bedrifter. Dette er den viktigste målgruppen for Varodd Kantine & bageri. Det vil si, levering av catering og lunsj innenfor arbeidsdagen til bedrifter i Kristiansandsområdet. Utvalg av mat og kaker som tilbys er listet opp på Varodds nettside. Men det er faktisk også mulig å bestille akkurat det bedriften ønsker. 

Det så forresten ut til at alle gjestene ble både mette og fornøyde. Jeg bøyer meg i støvet for håndverk, tillit, arbeidsinnsats og godt humør etter å ha startet dagen så tidlig 🙂

Åpning av Den Lille Chipsfabrikken
Varodd Kantine & bageri er på plass
Arild og Thomas klargjør lefseruller og kaker
Statsminister Erna Solberg stiller opp
Nydelig marsipankake til gjestene
5 ulike lefseruller, denne med pestomarinert skinke