Hun sier vi har kjempegode kaker!

Dagsfersk marsipankake til kjekk pris.

«Jeg vil takke for ei kjempegod kake jeg fikk til min mors 90-års dag i går!! Kaken overgikk alle forventninger hva smak angikk. Anbefaler alle å bestille fra Varodd Kantine & bageri.

Marit Dahl Pedersen skrev dette til oss 14. januar, og hun skriver også mer!

«Bestillingen var ei marsipankake til 16 personer. Jeg ønsket eggekrem, banan og jordbær inni og fikk alle ønsker oppfylt!!! Kaka smakte nydelig og jeg kunne ikke fått det bedre til selv!»

Mer om de kjempegode kakene
Hos Varodd Kantine & bageri er det ofte kantineleder Terje som baker kaker. Han har også med seg bakerlærling Martin, slik at han får videreført alle de gode triksene! Martin har forøvrig blitt en ekspert på sukkerbrød, gjærbakst og Varoddbrød, og baker dette daglig.

Varodds konditor

I 1989 tok Terje fagbrevet i konditor, et par dager etter fagprøven var bestått startet han på kokkeskolen, og senere tok han også kjøkken- og restaurantledelse. Han har jobbet på Hotell Norge, både i bakeriet og som kokk. Han har også drevet TV2s kantine, og de siste 12 årene har han drevet Varodd Kantine & bageri.

Ferske råvarer
Marsipankakene lages fra bunnen av, uten konserveringsmidler, og er like gode dagen etter, om nesten enda bedre  – sier Terje. De lages på ekte råvarer, vi bruker for eksempel ferske egg istedenfor eggepulver. Og vi pisker opp fløte istedenfor å bruke «ferdige fløteblåsere». Ja, Terje forteller at de faktisk også kjevler alle marsipanlokk for hånd, for et håndarbeid og for en styrke!

Sabla god smak
Alt tar lenger tid med de kjempegode kakene fra Varodd Kantine & bageri. Men de får sabla god smak. Og Terje sier også på god sørlandsdialekt at det er «møe kake for pengene». Det er jeg helt enig i når jeg ser på de kjekke prisene på alle de ulike kakene Varodd Kantine & bageri tilbyr.

🙂 Fikk du lyst på en god hjemmelagd kake? 🙂 Få oversikt over kaker og søt gjærbakst her
ps! Om du ikke finner din favoritt, så kan den likevel bestilles, de lager visst akkurat det du vil ha!

Bakerlærling Martin Andreas Dåstøl og kantineleder Terje Fidjestad Andreassen baker kjempegode kaker.
Martin er blitt Varodds ekspert på sukkerbrød,  gjærbakst og brød.