Ta et avbrekk i en travel tid ved Utsikten

Varodd har satt opp en flott gapahuk ved Fiskåvann, som heter Utsikten, og som har idyllisk beliggenhet.
Varodd har satt opp en flott gapahuk ved Fiskåvann, som heter Utsikten, og som har idyllisk beliggenhet.
Visste du at Varodd har bygd en flott gapahuk idyllisk beliggende ved Fiskåvann? Da den ble bygd høsten 2017 ble skogen ryddet, og plassen som dukket opp, med utsikt over Fiskåvannet, er rett og slett magisk! 🙂 «Utsikten» – et lavterskeltilbud Når skogen var ryddet ble det en flott utsikt fra plassen og gapahuken utover Fiskåvann, og derav valgte Varodd navnet «Utsikten». Det er enkelt å ta seg inn til Utsikten fra Varodd i Rigedalen 41, hvor du kan parkere. Herfra går turen bak vegstasjonen, og inn på 1 km fin turvei. Målet med såpass kort tur er et lavterskeltilbud slik at alle kan klare turen inn og tilbake igjen – noe som er viktig for det arbeidet Varodd gjør for å få folk i jobb. Bålpanne og grillsted Når du kommer frem til Fiskåvann er det kun en bitte liten bakke mot venstre før du er fremme. Her er det både blåpanne og ved, og Varodd har også sørget for et fint grillsted med benker utenfor. Her er det nydelig å sitte og nyte medbragt mat, eller bare en varm kopp kaffe, eventuelt grille medbragt mat på bål eller i bålpanna. Både ansatte og jobbsøkere hos Varodd tar turen inn dann og vann. Uvanlig stillhet Den delen av Fiskåvann hvor Varodd plasserte Utsikten har få turgåere og det er et utrolig stille område, her kan du hente deg inn og la tankene vandre. Det er heller ikke synlige turløyper på andre siden av vannet, så det er lett å finne ro for både øyne og sinn. Lengre turer Går du videre forbi Utsikten er det mulighet for en lengre tur til for eksempel Øyliheia på rundt 5-6 km tur/retur, eller ei flott rundløype mot Karuss, kanskje rundt 6-7 km, med en storslått utsikt over Fiskåvann! Ja, det er jo uendelige muligheter av turløyper videre i Vågsbygdskauen. Og det beste av alt, Utsikten er startstedet for mange flere flotte turmuligheter 🙂
Aktiv turgåer, Ellen Høiby Ausland, lot seg imponere over slorslått utsikt ved Fiskåvann.
Kristin Tverberg, fra Vest-Agder Bedriftsidrett, viser hvor gøy det er å ta topptur til Øyliheia, 161 moh.
Varodd bygger gapahuken "Utsikten" ved Fiskåvann.
Flinke og engasjerte folk fra Varodd bygger gapahuken «Utsikten» ved Fiskåvann høsten 2017.