Frisørstoler og interiør i luksusbiler!

Varodd Pulverlakkering har lakkert 200 frisørstoler. Foto: Sanasella AS
Det er utrolig mange spennende produkter som stadig ferdigstilles hos Varodd Pulverlakkering. Tenk å få lov til å lakkere interiør til tyske luksusbiler. Og ikke minst fotstøtter til nyutviklede norske ergonomiske frisørstoler. En liten årslønn Ikke nok med det, forteller produksjonsansvarlig Einar Høiland, her pulverlakkeres også båt- og operatørstoler for verdensledende Norsap, som gjerne koster en halv årslønn! 84.000 produkter Så langt i år har 85 kunder fått pulverlakkert 84.000 produkter, og Einar forteller at kundene er lojale. Han mener det skyldes fokus på kvalitet, punktlig levering og god pris, noe jeg forstår kundene liker 🙂 Ingen spesialavfall Varodd Pulverlakkering har ikke noe som helst spesialavfall, selve lakkeringen er miljøvennlig, og det beste er de robotiserte lakkeringssprøytene som sørger for lavere pris pr produkt for kunden. Mye forskjellige produkter Det pulverlakkeres mange forskjellige butikk- og firmaskilt til bygninger, noen ganger kommer det inn gedigne bokstaver som lakkeres, det er gøy! – sier Einar. Også har du Peppes Pizza da, som fikk lakkert blodrøde lampeskjermer og bord, en flott farge å pulverlakkere med. Oppi alle storleveransene blir også Varodds egne pakkepapirstativ pulverlakkert, som blant annet distribueres gjennom Norengros i større deler av Norge. Og i Oddernestunnelen er forresten alle markeringsplatene rundt nødutgangene pulverlakkert hos oss, avslutter Einar. En ting til! De der platene i tunnelene, de står i et tøft miljø med avgasser, veisprut, salter og sterke stoffer – og alt dette tåler produktene som er levert av Varodd Pulverlakkering. Ta gjerne kontakt med Einar for mer informasjon og priser på mail eller les mer om Varodd Pulverlakkering.
Lakkerte produkter tørker i anlegget.
Pakkepapirstativ, både pulverlakkert og produksert av Varodd.
«Lakktyv» – for optimalt sluttresultat på produktene.
Mange flotte farger å velge mellom.