Juleforberedelsene er godt i gang

Kundeansvarlig Terje Skarpodde i god driv.
Hos Varodd Trykk & profilering er jule-forberedelsene godt i gang! De har faktisk holdt på siden tidlig i høst, og kundeansvarlig Terje Skarpodde er vant med å ha mange baller i luften samtidig. Han løper fra det ene kundeoppdraget til det andre, og forteller samtidig at i år er det de klassiske produktene som gjelder. Termokopper, krus, drikkeflasker, termoser, ja og elektronikk som radioer og powerbanker, eller nødladere som han mener det bør kalles 🙂 Norsk Tipping og Dialekttempen er to av flere store faste kunder året rundt, hvor det lages tippekassetter og utendørs temperaturmålere med dialekter. Kundene er i hovedsak fra reklamebransjen og industrien, og Terje forteller videre at i 2019 blir det flytting til større interne lokaler. Da blir det enda tettere samarbeid med Varodd Arbeidstøy & fritidstøy, noe som vil gi en bedre produksjonsflyt og komme kundene tilgode. Ta gjerne kontakt med Terje for mer informasjon og priser på mail eller les mer om Varodds trykk- og profileringstjenester
Det jobbes iherdig for å få alle julevarene ferdige.
Mange produkter skal ferdigstilles før jul hos Varodd.
Tippekassetter trykket hos Varodd.
Dialekttempen og turkopper trykket hos Varodd.