Julens smaker og menyer er klare

Våre flinke og kreative kokker hos Varodd Kantine & bageri har satt opp årets julemenyer.

Vi anbefaler vår nydelig juletapas eller spennende julekoldtbord! Vi har selvfølgelig også de mer tradisjonelle rettene som ribbe, pinnekjøtt og annen varm og kald julemat.

ps! Ikke glem en søt avslutning på et godt julemåltid, ta med en av våre gode juledesserter 🙂

Juletapas

Grove kjøttpølser 5 typer
Kalkun med waldorfsalat
Scampisalat
Lefse med ribberull
Lefse med gravlaks
Lagret Edamerost
Råstekte timianpoteter
Julepai med pinnekjøtt
Ostefylt chili
Ruccola aioli
Focaccia

Pris kr 245 pr. person, min 10 pers.

Julekoldtbord

Kalkunbryst i skiver
Røyklaks
Pepperlaks
Medisterkaker med hjemmelaget rødkål
Ribberull
Lammerull
Spekemat
Sylte
Potetsalat, waldorfsalat, eggerøre
Brød, majones, smør, remulade
Riskrem med rød saus

Pris kr 235 pr. person, min 10 pers.

Julemenyer

KALD OG VARM JULEMAT
Ribbe, pølse, medisterkaker, surkål, tyttebær,  mandelpoteter og sjysaus.

Pinnekjøtt, vossakorv, kålrabistappe, mandelpoteter og sjysaus.

Kalkunfilet, juleskinke, eggerøre, husets røyklaks, potetsalat, waldorfsalat og ferskt brød fra eget bakeri.

Kr 395 pr person, min. 10 pers.

RIBBE, JULEPØLSE OG MEDISTERKAKER
Surkål, grønnsaker, mandelpoteter, sjysaus og tyttebær.

Kr 195 pr person, min. 10 pers.

PINNEKJØTT OG VOSSAKORV
Rotmos, mandelpoteter og sjysaus.

Kr 255 pr person, min. 10 pers.

PINNEKJØTT, VOSSAKORV, RIBBE, JULEPØLSE OG MEDISTERKAKER
Rotmos, surkål, tyttebær, mandelpoteter og sjysaus.

Kr 295 pr person, min. 10 pers.

JULENS DESSERTER
Riskrem med rørt jordbærsaus - kr 45 pr person, min. 10 pers.
Karamellpudding med krem og karamellsaus - kr 45 pr person, min. 10 pers.
Vaniljepannacotta med syltede multer - kr 45 pr person, min. 10 pers.

Les gjerne mer om andre menyer Varodd Kantine & bageri tilbyr, eller bestill enkelt på nett.