Fornøyde kunder gjør oss glade

Leder for Varodd Kurs & konferanse, Anita Evensen Næss, i hyggelig dialog med fornøyd kunde Rasmus Verlo, som er Kompetanserådgiver hos Fagakademiet.

Kompetanserådgiver Rasmus Verlo fra Fagakademiet kommer inn døren hos oss med et smil om munnen!

Han sier han er en fornøyd kunde, men det er vel egentlig vi som skal være fornøyde. Vi blir i godt humør av å ha han og kursdeltakerne hans i hus.

Se her, dette er erfaringene hans med Varodd Kurs & konferanse:

«Som kursleder på helselederopplæring for Kristiansand kommune har vi benyttet oss av Varodd Kurs & konferanse. Lokalene et godt egnet til kurs og opplæring, og vi blir alltid møtt av serviceinnstilte medarbeidere som legger forholdene godt til rette for en vellykket kursgjennomføring.

Varodd Kantine & bageri sørger for bevertning og bespisning til avtalte tider, og det er god mat og serviceinnstilte medarbeidere her også. Et annet pluss er tilgjengelig lokasjon samt veldig gode muligheter for parkering.
Varodd Kurs & konferanse vil bli benyttet videre til våre kurs, og jeg anbefaler kurslokalene til andre bedrifter eller organisasjoner!»

Visste du at Fagakademiet er en av Norges største tilbydere av kurs, konferanser og studier? Her er kontaktinformasjon til avdelingen i sør.

Varodd Kurs & konferanse har forresten høstkampanje nå og frem til desember 2019,
med super pris på kurspakke!

Kursdeltakere på helselederopplæring fra Kristiansand kommune, i regi av Fagakademiet i Varodds kurs- og møteromslokaler.